USA2010   Geocaching; Los Angeles, Palm Springs og Vegas

Geocaching.com
The Groundspeak Geocaching Logo is a registered trademark of Groundspeak, Inc.
Used with permission.

Fredag den 26 marts

Underholdning om bordSå ankom vi til USA :0).

Hele turen fra København til Los Angles gik fuldstændig smertefrit og nemt og selvom det var mange timer, gik det forholdsvis hurtigt. En del af forklaringen var helt sikkert de fine underholdningsmuligheder der var både for at se film, høre musik og spille spil.

Isbjerge i GrønlandVi havde hjemmefra set på et kort, at vi skulle flyve over Grønland. Vi håbede at det var muligt at få et glimt af isbjergene, men vidste også godt, at var det overskyet, var chancerne for at se noget, ganske små.

Vejret over Grønland var dog ganske flot, og åbenbarede en fantastisk flot udsigt over sydspidsen af den smukke Ø. Den skal helt sikkert besøges på et senere tidspunkt.

 

I flyet fra København til London blev der serveret såkaldt "morgenmad", men det var ikke den store kulinariske oplevelse, så vi glædede os til at få noget rigtig mad.

Flymad

Vores "morgenmad" fik på på flyet til L.A. og bestod af varm mad - spinatpasta eller kylling

I Los Angeles lufthavn gik det også nemt, kufferterne var fremme og hurtige at få fat på. Efter den sædvanlige kø til fingeraftrykstagningen fandt vi Alamos bus til garageanlægget, og efter en 12 min. køretur ankom vi til udlejningsfirmaet. Hos Alamo bestiller man en biltype, f.eks. Standard SUV, som var det vi skulle have, og derefter går man ud på parkeringsanlægget og vælger den bil man gerne vil have. FlymadNøglerne sidder i dem alle, så man kan lige starte den, og/eller checke hvor mang miles den har kørt. Hvis man ikke er tilfreds med bilen, tager man bare en anden. Efter at have prøvet et par stykker valgte vi en Dodge. En næsten spritny model, med kun et par 100 milen på bagen. Den er vores transportmiddel de næste to uger.

Så afsted til hotellet. Dog skulle vi lige gøre holdt undervejs og finde vores første cache :0).

Da vi ankom til hotellet, og fået bagagen læsset af var klokken ca. 19, og det var klart at det ikke var muligt idag at køre til Beverly Hills eller nogen andre steder der lå forholdsvis langt væk, da det inden længe vil blive mørkt. Istedet fandt vi et området blot en 4-5 km fra hotellet, hvor der lå et mini cache trail, som vi besluttede os for at se nærmere på, før vi fandt et sted at spise aftensmad.

Udsigt over L.A.Dette er udsigten over L.A. fra den første cache, så det var turen værd derop.


martsapr
mationtofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

 

© Copyright 2010, DinKost.dk